festo

Veelzijdig, gebruiksgemak, snelle levertijden en aantrekkelijke prijzen

Festo Core Range - Nieuws

Veelzijdig, gebruiksgemak, snelle levertijden en aantrekkelijke prijzen

Gepubliceerd op: maandag 16 oktober 2023

Door: Koen Crauwels

Bron: Festo

Zoekt u naar een manier om in een steeds sneller veranderende en evoluerende wereld nieuwe uitdagingen aan te gaan? Rindus helpt u daar graag mee! 

Want waarom begint u niet met het aanzienlijk vereenvoudigen van uw inkoopproces? Festo Core Range bevat een selectie van de belangrijkste functies en producten die u kan gebruiken om het merendeel van uw automatiseringstaken op te lossen.

Wereldwijd en snel beschikbaar, een onklopbare prijs, de beste kwaliteit... Het zijn maar enkele van de vele voordelen van Festo Core Range. We geven u graag een greep uit het productgamma:

  • Compacte systemen en toch hogere prestaties. Het is allemaal mogelijk met de compacte cilinders AEN-S of ADN-S.
  • De cilinderserie DSBC, met zijn verschillende functies en eigenschappen, heeft een beschikbare drooglooppakking die mogelijkheden biedt voor de meest uitdagende applicaties. Bekijk hier het overzicht van alle toebehoren van de cilinderserie DSBC.
  • Drukregeling, filtering, handmatig of elektrisch aan- en/of uitzetten... Het kan allemaal met de MS-basis in polymeer behuizing.
  • De product range van Festo biedt een groot aantal systeemoplossingen. Een reeks die continu verder wordt ontwikkeld en gecoördineerd met als doel het bieden van applicatie-specifieke oplossingen.

 

Wenst u graag meer informatie over Festo Core Range? Download bovenstaande informatieflyers of download deze flyer en lees hoe flexibel en veelzijdig het gamma is van Festo.

Zit u na het bekijken van de flyers toch nog met vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op en laat één van onze experten u verder helpen.