festo

Ervaar de uitgebreide mogelijkheden van de FESTO CMMT servo drives

CMMT Servo Drives van Festo - Nieuws

Ervaar de uitgebreide mogelijkheden van de FESTO CMMT servo drives

Gepubliceerd op: zaterdag 13 maart 2021

Door: Koen Crauwels

Bron: Festo

De FESTO CMMT servo drive is de positie-, snelheid- en koppel-regelaar voor al uw elektrische bewegingen. De FESTO CMMT servodrives zijn makkelijk te integreren in uw automatiseringstoepassing door hun merkonafhankelijke connectiviteit met PLC, motor en mechanica. Er is altijd een Festo CMMT servo drive op maat voor uw toepassing.

De perfecte connectiviteit : van software tot mechanica

De nieuwe servo-aandrijvingen CMMT-AS en CMMT-ST laten zich eenvoudig integreren in uw machine-omgeving. Ze communiceren probleemloos met de CPX-E PLC’s van Festo, maar ook met de PLC’s van andere grote fabrikanten.

Zoals u in het schematische overzicht van de connectiviteit kunt zien, betreft dat de intelligente connectiviteit. Deze merkonafhankelijke intelligente connectiviteit wordt mogelijk gemaakt door de verschillende beschikbare veldbussen en door de kant-en-klare software bouwstenen voor het aansturen van de drives uit uw PLC-applicatie.

Doordat de CMMT reeks ook meerdere encoder types en protocollen ondersteunt is de elektrische connectiviteit met de uitgebreide reeks Festo motoren en niet-Festo motoren verzekerd.

Dankzij de standaard montage kits, bestaande uit koppelingen, koppelingshuizen en flensplaten worden de motoren eenvoudig gemonteerd op de lineaire en rotatieve mechanische eenheden uit het Festo aanbod.

Lees verder op onze pagina over Festo CMMT Servo Drives.