Ervaar de uitgebreide mogelijkheden van de FESTO CMMT servo drives


 

De FESTO CMMT servo drive is de positie-, snelheid- en koppel-regelaar voor al uw elektrische bewegingen. De FESTO CMMT servodrives zijn makkelijk te integreren in uw automatiseringstoepassing door hun merkonafhankelijke connectiviteit met PLC, motor en mechanica. Er is altijd een Festo CMMT servo drive op maat voor uw toepassing.

 Festo CMMT1
 
 

De perfecte connectiviteit: van software tot mechanica

De nieuwe servo-aandrijvingen CMMT-AS en CMMT-ST laten zich eenvoudig integreren in uw machine-omgeving. Ze communiceren probleemloos met de CPX-E PLC’s van Festo, maar ook met de PLC’s van andere grote fabrikanten.

Zoals u in het schematische overzicht van de connectiviteit kunt zien, betreft dat de intelligente connectiviteit. Deze merkonafhankelijke intelligente connectiviteit wordt mogelijk gemaakt door de verschillende beschikbare veldbussen en door de kant-en-klare software bouwstenen voor het aansturen van de drives uit uw PLC-applicatie.

Doordat de CMMT reeks ook meerdere encoder types en protocollen ondersteunt is de elektrische connectiviteit met de uitgebreide reeks Festo motoren en niet-Festo motoren verzekerd.

Dankzij de standaard montage kits, bestaande uit koppelingen, koppelingshuizen en flensplaten worden de motoren eenvoudig gemonteerd op de lineaire en rotatieve mechanische eenheden uit het Festo aanbod.

 
 Festo CMMT
 In het schematische overzicht is dat weergegeven bij mechanische connectiviteit. Er kan ook samen met u gekeken worden naar een oplossing op maat voor uw specifieke applicatie.Door de eenvoudige connectiviteit zijn de drives geschikt voor uiteenlopende industriële sectoren, zoals handling en assemblage, verpakkings- en elektronica industrie.

 

CMMT: de ideale kosten- en ruimtebesparende oplossingDe CMMT servodrives zijn de ideale kosten- en ruimtebesparende oplossing. De drives kunnen namelijk naast elkaar staan, zoals in de  afbeelding te zien is. Dit is mogelijk door het geïntegreerde efficiënte koelingssysteem.

Ook kunnen de drives gecombineerd worden; de drive met lage spanning gecombineerd met de drive met extra lage spanning.

 Festo CMMT by Rindus
 
 Festo CMMT

Eenvoudige inbedrijfstellingMet de nieuwe servo-aandrijvingen CMMT-AS en  CMMT-ST zijn dynamische beweging en precieze positionering, hetzij voor punt-tot-punt beweging of interpolatie, mogelijk. Maar wist u dat deze drives nog meer voordelen bieden ?

 
Zoals : maximale connectiviteit van de hardware tot en met de software, grote efficiëntie, een eenvoudige bediening en een inbedrijfstelling slechts 3 minuten.

 
 

Festo maakt elektrisch positioneren eenvoudig. Leer de uitgebreide mogelijkheden kennen,  gebruik ze in uw projecten en overtuig uzelf van de eenvoudige installatie, uitgebreide netwerkmogelijkheden en de intuïtieve configuratie software. 

Contact ons, uw FESTO OFFICIAL PARTNER !