skf

SKF Enlight Collect IMx-1

SKF: Automated machine monitoring for reliable rotation - Nieuws

SKF Enlight Collect IMx-1

Gepubliceerd op: woensdag 15 februari 2023

Door: Koen Crauwels

Bron: SKF

SKF Enlight Collect IMx-1 is een schaalbaar en gemakkelijk op te zetten mesh-sensornetwerk voor gegevensverzameling dat beschikbaar is op basis van een contract tegen betaling. Het is een nieuwe manier om betrouwbare rotatie te bereiken, en een nieuwe manier om het aan te schaffen.

Toenemende eisen aan de prestaties van uw productieplant leggen steeds meer druk op het machinepark. Om onnodige downtime te voorkomen, is een strikte controle en monitoring essentieel. Aangezien er steeds minder middelen en tijd beschikbaar zijn voor handmatige walkarounds, is automatisering noodzakelijk. Ontdek nu een nieuwe én eenvoudige manier om uw machine efficiënter en betrouwbaarder te monitoren dankzij de SKF Enlight Collect IMx-1 sensoren!
 
Met Enlight Collect IMx-1 sensoren kunt u een geautomatiseerde machinebewaking uitbouwen aangedreven door cloudgebaseerde IoT-oplossingen en AI-gestuurde analyses. Wist u dat deze toepassing ook draadloos is, makkelijk in te stellen én is verbonden met de SKF Roating Equipment Performance Centers?

 

Deze toepassing kan heel wat data detecteren en verwerken:
  • Onbalans
  • Uitlijningsfouten
  • Temperaturen
  • Speling
  • Elektrisch veroorzaakte trillingen
  • Schade in een vroeg stadium aan lagers en tandwielen
Leest u graag nog wat meer informatie over deze toepassing? Neem dan zeker een kijkje op onze website en download de SKF-brochure.